inzamelen

Wat zamelen we in?

INZAMELING 2021

 LET OP: wij zamelen we géén gebruikte kleding meer in en nemen dit dus niet meer aan.

 Hygiëne items, nieuw ondergoed en nieuwe sokken mogen nog wel ingeleverd worden.

Wat ontzettend fijn dat ook jij onze medemens in nood wilt helpen!
Ook dit jaar zamelt Take Care Of Your Neighbor spullen in ten behoeve van de vluchtelingen op de Griekse eilanden, op het Griekse vasteland, in Bosnië en Kroatië en voor vluchtelingen in Syrië zelf.

Wat zamelen we wel en niet in?
Vanuit de vluchtelingenkampen horen we aan welke spullen er een groot tekort is, hoe we dit het beste kunnen aanleveren en welke items helaas niet bruikbaar zijn voor de doelgroep. Klik op de afbeelding hieronder om te zien wat je bij ons kunt aanleveren.

Wil je een speciale inzamelingsactie houden?
Download hieronder een van de actieflyers (Word-document) en vul je eigen gegevens in. Sla de flyer op als pdf-bestand om deze te kunnen versturen via de e-mail of druk ‘m af om uit te delen en op te hangen. Wil je de actie ook delen op sociale media? Dan kun je de speciale bijbehorende afbeeldingen downloaden en delen. Let op: vermeld in de omschrijving van je post wel waar de spullen ingeleverd kunnen worden en wát je precies wel/niet inzamelt. Alvast bedankt en succes!

Actieflyer hygiene items

Actieflyer slaapzakken

Actieflyer luiers doekjes

Klik hieronder om de afbeeldingen voor op je sociale media te downloaden:

  sociale media inzameling hygiene items sociale media inzameling slaapzakken

 

sociale media inzameling luiers doekjes

 

In 2021 zamelen we jaarrond altijd de hygiëne items in, de persoonlijke verzorgingsproducten, slaapzakken, luiers, maandverband, tandpasta, tandenborstels, scheermesjes, blokken zeep, fleecedekens etc. En uiteraard nieuw ondergoed en nieuwe sokken! Daarnaast zijn ook alle financiële giften van harte welkom!

Hartelijke groet,

Het team van Take Care Of Your Neighbor