Doneren

Helpt u ook mee?

Vindt u het werk van onze stichting ook zo belangrijk en wilt u onze missie steunen? Dat kan! U kunt uw gift overmaken naar NL23  RBRB 0778 2365 36 t.n.v. Stichting Take Care Of Your Neighbor. Iedere euro is welkom en alle bedragen die we krijgen worden voor 100% besteed aan het werk en doel van de stichting. Help ons om onze naaste in nood te helpen: let your heart speak!

U kunt ook direct via onze website doneren. Om een indicatie te geven over welke bedragen we spreken:

– €50 : gezinstent
– €25 : kleine tent
– €20 : nieuw matras
– €15 : week ontbijt voor een persoon
– €10 : shampoo, zeep, tandpasta, kam
– € 8 : warmwaterkruik
– € 5 : slaapmat

Voor onze stichting hebben we een ANBI beschikking van de belastingdienst ontvangen. Dit houdt in dat alle giften onder voorwaarden afgetrokken kunnen worden van de belasting.

Wist u dat u Take Care Of Your Neighbor kunt opnemen als begunstigde in uw nalatenschap? Dit kunt u het beste vastleggen bij uw notaris. Ook als u of jij een actie op wilt zetten om onze stichting te steunen, dan kan dat! We komen graag in contact om het een en ander door te spreken en eventueel een helpende hand te bieden. We staan open voor alle bruisende ideeën.

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor uw donatie, schenking of nalatenschap. Kom in actie en help onze naaste in nood!

sponsors

Word sponsor.

We staan open voor mensen en bedrijven die onze stichting Take Care Of Your Neighbor willen sponsoren. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld een apart project van ons te sponsoren, een bepaalde actie voor uw rekening te nemen, door materialen te schenken of financieel te ondersteunen. We geven u graag meer informatie en kunnen u ook helpen bij het organiseren van een actie! Mail naar info@takecareofyourneighbor.com