inzamelen

Beste mensen,

Na een lange en onzekere periode, waarin het moeilijk was om het werk van stichting Take Care Of Your Neighbor goed te kunnen uitvoeren, zijn we ontzettend blij én dankbaar dat we de activiteiten weer op kunnen schalen. Het virus is de wereld nog niet uit maar met inachtneming van de regels en aanbevelingen van het RIVM, gaan we weer starten met de inzameling en gaan we ook weer acties voeren.

Handige documenten
Onder het menu Inzamelen kun je alle informatie vinden. Lees die informatie ook echt aandachtig door: er zijn namelijk wat veranderingen. Verder tref je daar ook handige tools aan, zoals documenten en afbeeldingen die je kunt gebruiken als je zelf een actie wilt voeren. Je kunt deze simpel downloaden en/of uitprinten en uitdelen aan familie, kennissenkring, of bijvoorbeeld op school aan je medestudenten. De afbeeldingen kun je gebruiken op je sociale media door deze te plaatsen op je tijdlijn of bijvoorbeeld in je verhaal. Makkelijker kunnen we het niet maken, toch?

Facebook
Vanaf nu gaan er ook met regelmaat weer berichtjes gepost worden op onze Facebookpagina. Die mogen uiteraard ook gedeeld worden: hoe meer bekendheid er aan de acties gegeven wordt, hoe beter! En zo kun je ook volgen waar je donatie terecht komt; hoe transparant wil je het hebben?

Hygiëne in de kampen
De nood in de vluchtelingenkampen is helaas nog ontstellend hoog! Ook daar heeft men te maken met de beperkingen die het coronavirus met zich mee brengt. Zodoende kunnen er (te) weinig vrijwilligers aan het werk in de kampen. De hygiëne was altijd al een heikel punt, maar nu helemaal met de dreiging van het virus. Mede daardoor zijn de hygiëne producten heel belangrijk om uit te delen; en voor ons om in te zamelen!

Winterkleding
Op dit moment gaan we ons qua kleding richten op de winteritems. Voordat het koude en natte weer zich aandient, willen we de winteritems in ieder geval al op de plaats van bestemming hebben, zodat deze dan ook direct uitgedeeld kunnen worden. Zoals je kunt lezen bij het menu Inzamelen nemen we niet klakkeloos alles in. Er zijn genoeg items waar totaal geen vraag naar is in de kampen of waar de magazijnen daar al ‘vol’ mee liggen. Kijk dus goed naar de inzamellijst. Print hem desnoods uit en hang ‘m op!

We hopen op wederom een hele prettige samenwerking met alle partijen en we zijn blij en dankbaar dat ook jij je steentje weer wil bijdragen. Ieder op zijn of haar manier; dan komen we er vast wel!

Hartelijke groet,

Team Take Care Of Your Neighbor