Nieuwe inzamelingsronde tbv hulptransporten Lesbos / Samos

Let op: deze inzamelingsronde is per 30 oktober afgerond!

Dit najaar willen we weer meewerken om minimaal 2 transporten met hulpgoederen te laten vertrekken naar Lesbos en als het even kan… ook nog een transport naar Samos. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jullie hulp weer keihard bij nodig. Helpen jullie weer mee om dit mogelijk te maken?

Er is weer heel veel nodig. Er is dringend behoefte aan kleding, hygiëneproducten, mutsen, sjaals, slaapzakken, tenten en nog veel meer. Klik voor de volledige (aangepaste) lijst op deze link: 

https://www.takecareofyourneighbor.com/acties/

Deel dit bericht met familie, vrienden, op je vereniging, vertel het aan je buren, op school of hang het op een prikbord….hoe meer mensen het weten, hoe meer we kunnen inzamelen. Daarom willen we ook graag gebruik maken van jullie netwerk! Wil je de complete lijst in je mailbox om rond te sturen? Geef ons dan even een seintje en we zorgen dat deze zsm naar je toekomt.

Misschien heb je thuis wat ruimte over en kan je voor jouw netwerk een inzamelpunt worden. Meld je dan aan en wij zorgen ervoor dat we (steeds) op tijd de ingezamelde spullen op halen zodat het voor de inzamelpunten geen overlast geeft!

Een transport kost veel geld. Daarom zijn donaties voor ons heel belangrijk. Maak een gift over zodat het transport straks kan gaan rijden op NL23 RBRB 0778 2365 36 t.n.v. Stichting Take Care Of Your Neighbor of klik op:

https://www.takecareofyourneighbor.com/doneren/

Samen gaan we er weer wat moois van maken !