Lieve mensen,

Vanwege de omstandigheden in ons land, wat betreft het nare virus, nemen we vanaf dit moment even geen spullen meer in. We vragen jullie beleefd om je spullen zelf even te bewaren tot aan het moment dat het weer ingenomen kan worden. Ook onder ons zijn er mensen die in de zorg werken en daar hebben wij ook onze verantwoordelijkheid voor te nemen. We hopen op jullie begrip en wensen jullie allemaal het allerbeste toe in deze tijd!

Op de Griekse eilanden zitten de vluchtelingenkampen vrijwel ‘op slot’. Veel hulpverleners zijn onlangs, n.a.v. de gespannen situatie, vertrokken. Een klein handjevol vrijwilligers proberen het uiterste om toch de vluchtelingen alsnog van het meest noodzakelijkste te voorzien. De situatie is precair. In principe moeten de bewoners van de overvolle kampen het nu zelf redden wat natuurlijk helemaal niet kan. Voorzieningen waren al op een erg laag niveau en dat is er alleen nog maar minder op geworden. We houden ons hart vast; ook ten aanzien van het Coronavirus! Hygi├źnische omstandigheden zijn nul komma nul…. Daarbij komt ook nog dat mensen op een kluitje op elkaar gepakt zitten…. Geen contact met elkaar hebben is vrijwel onmogelijk…
We vragen uw steun en gebed in deze moeilijke tijd voor de vluchtelingen en ook voor de vrijwilligers!

Veel hulpgoederen kunnen gelukkig ook lokaal ingekocht worden. Ook daarvoor vragen wij dringend uw steun in de vorm van een gift. Op die manier kunnen we de vluchtelingengezinnetjes toch nog voorzien van de noodzakelijke goederen. Denk in dit geval aan bijvoorbeeld luiers, maandverband, ondergoed, eten, vitamines(!), zeep en andere feitelijk onmisbare zaken.

U mag uw bijdrage overmaken op NL23 RBRB 0778 2365 36 t.n.v. Stichting Take Care Of Your Neighbor of klik hier om meteen te doneren!

Hartelijk bedankt!